LUĐAK

'Zločesti' Hari umalo otkinuo čovjeku stopalo

09.07.2012 u 07:57

Bionic
Reading

Poznati kickboxer Badr Hari novim incidentom je popunio biografiju u kojoj je ionako previše stvari zbog kojih je na lošem glasu

Kako pišu nizozemski mediji, a prenosi LiverKick, ovaj Nizozemac marokanskog porijekla pojavio se na party Sensation Whiteu u Amsterdamu zajedno sa svojom ljepšom polovicom Estelle Cruyff, sada već bivšom suprugom nekadašnjeg legendarnog nogometaša Ruuda Gullita.

U VIP loži gdje se nalazio i zločesti Hari odjednom je nastala buka i vriska, a jedan 38-godišnjak je u tučnjavi zadobio teške ozljede.

'Iznenada se čulo razbijanje, otvorila su se vrata i izašao je jedan momak. Njegovo cijelo lice bilo je obliveno krvlju, a bizarnije je bilo to što mu je stopalo bilo slomljeno te je doslovce visjelo', ispričao je za medije jedan od svjedoka i dodao kako je Harijev pogled u tome trenutku bio kao da se sam pita 'što sam to učinio', a ruka mu je bila omotana krvavim ručnikom.

Uskoro je kicboxer demantirao da je sudjelovao u krvavoj tučnjavi, ali s obzirom na njegovu nasilnu prošlost malo tko mu je povjerovao.

Očekuje se očitovanje policije, a podsjetimo kako je Hari već neko vrijeme proveo u zatvoru, jer je u jednom noćnom klubu brutalno pretukao redara.

Badr Hari