OSTANAK U WOKINGU

Lewis Hamilton uskoro produžuje s McLarenom

06.07.2012 u 11:35

Bionic
Reading

Lewis Hamilton na korak je do produljenja ugovora s McLarenom. Aktualni ugovor mu istječe krajem sezone, no iako se dosta pisalo kako bi prvak iz 2008. godine mogao napustiti McLaren to se ipak neće dogoditi

Svjetski prvak u Formuli 1 iz 2008. godine Lewis Hamilton spreman je potpisati produljenje ugovora s aktualnom momčadi Mclaren-Mercedesom koje bi mu u sljedećih pet godina donijelo oko 100 milijuna funti zarade.

Hamiltonu aktualni ugovor s McLarenom istječe na kraju sezone, a on već dulje vrijeme nije skrivao želju da produlji suradnju s momčadi čiji je član od svoje 13. godine.

Usprkos pogreškama u McLarenovoj momčadi koje su ga koštale vitalnih bodova u borbi za naslov ove sezone, Hamilton je očito spreman parafirati ugovor.

'Novi ugovor je nešto o čemu razmišljam, ali nisam sve uspio srediti još. Spreman sam to učiniti. Moglo bi sve pričekati do kraja kolovoza ili kasnijeg dijela sezone, zaista ne znam. Dogodit će se kad se dogodi, ali past će mi kamen sa srca budući sam donio odluku', kaže Hamilton.

Nagađa se kako je Hamilton imao ponude Red Bulla i Ferrarija, ali ostat će vjeran momčadi iz Wokinga, s kojom će na domaćoj utrci za Veliku nagradu Velike Britanije, koja se ove nedjelje vozi na stazi u Silverstoneu, loviti svoju 19. pobjedu u karijeri.