tportal.hr

Zagreb
+10
Osijek
+9
Pula
+13
Rijeka
-
Zadar
+12
Split
+15
Dubrovnik
+14

Urnebesna utrka iz Kine

Ovo je definitivno najgori preponaš u povijesti atletike!

Nakon što je sudački pištolj označio početak utrke na 110 metara s preponama, na studentskim igrama u Kini, natjecatelj u pretposljednjoj stazi od prve prepone čvrsto je odlučio doći prvi u cilj na bilo koji način

Datum objave:
5.7.2012 15:43

Zadnja izmjena:
5.7.2012 17:26

Nakon što nije uspio preskočiti prvu preponu, redom ih je u zrak bacao rukama ili bi prolazio kroz njih kao da su od papira. U jednom trenutku je pao i prešao u traku natjecatelja s njegove lijeve strane.

Ovaj urnebesan video obavezno pogledajte barem dva puta jer osim simpatičnog Kineza u pretposljednjoj stazi svakako vrijedi obratiti pažnju na natjecatelja u plavoj majici s njegove desne strane koji je elegantno stao na svaku preponu jer je bio svjestan da ih neće uspjeti preskočiti.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Odigrane utakmice

Poredak

Utk. Pob. Ner. Izg. Bod.

Nadolazeće utakmice

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr