tportal.hr

Zagreb
+16
Osijek
+16
Pula
+15
Rijeka
+17
Zadar
+17
Split
+17
Dubrovnik
+18

JAPANSKI PREVARANTI

Raspada se K-1, Mirko opet bez posla?

Mirko Filipović trebao je biti jedan od superstarova koji su K-1 organizaciju trebali vratiti u orbitu planetarne popularnosti, no očito od svega neće biti ništa. Čini se da je K-1 - propao

Datum objave:
2.7.2012 14:21

Zadnja izmjena:
2.7.2012 15:11

Prema pisanju hrvatskog Profightstore portala, čini se da je K-1 doživio potpuni krah, i to nedugo nakon što se vratio u svjetsku borilačku elitu. Podsjećamo, u borbama te organizacije odnedavno ponovno sudjeluje i naš Mirko Filipović, a svoj prvi ulazak u ring uspješno je odradio krajem svibnja u Madridu protiv deset godina mlađeg Španjolca Jorgea Javiera Lorena.

Profightstore navodi kako je jedan od ključnih partnera K-1 organizacije, čelnik It's Showtimea Simon Rutz, teško optužio japanske partnere navodeći kako su debitantski event u Madridu Nizozemci su morali organizirati sami, budući da Japanci uopće nisu podmirili svoj financijski dio posla, što je It's Showtime dovelo u velike dugove. Uvidjevši neozbiljnost Japanaca, Rutz se okrenuo rivalskom Gloryju.

186173,184736,183459,165110
'U veljači 2012. dogovorili smo se sa gospodinom Kimom iz K-1 da ćemo pomoći u ponovnom dizanju K-1 na staze slave. Doveli smo mu borce i organizirali event u Madridu, a on je trebao financijski sudjelovati. No od svega toga nije bilo ništa, borci koji su nastupili u Madridu do danas nisu plaćeni, osim Badra Harija i Mirka Filipovića koji su tražili isplatu unaprijed. Gospodin Kim nije platio ni svoje japanske zaposlenike, tako da ga i oni napuštaju. Najavio je nagradu od milijun dolara za pobjednika K-1 World Grand Prixa, ali uopće nije priložio bankovnu garanciju za to. Što znači da tog novca nema. Nakon svega navedenog izgubili smo vjeru u K-1 i odlučili da je jedini ispravan put podržati Glory i njima prodati našu organizaciju', kazao je Rutz.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Odigrane utakmice

Poredak

Utk. Pob. Ner. Izg. Bod.

Nadolazeće utakmice

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr