tportal.hr

Zagreb
+14
Osijek
+14
Pula
+14
Rijeka
-
Zadar
+13
Split
+16
Dubrovnik
+15

NAKON OI SLIJEDI SHOW

Spektakularno: Bernie & Boris dovode Formulu 1 u London!

Gradonačelnik Londona, Boris Johnson, zainteresiran je za ideju prvog čovjeka Formule 1, Bernieja Ecclestonea, da se u glavnom gradu Engleske organizira ulična utrka

Datum objave:
29.6.2012 14:36

Zadnja izmjena:
13.7.2012 9:22

Utrka Formule 1 na ulicama Londona? Ideja koja se na prvi pogled čini vrlo teško ostvarivom, no čak je i gradonačelnik Londona Boris Johnson pokazao interes za takvu spektakularnu sportsku manifestaciju.

'Ovo je veliki projekt koji će otvoriti nova radna mjesta, tako da sam već u startu zainteresiran', rekao je Johnson, ali...

'Problem je zagađivanje zraka i buka koja će se stvarati za vrijeme treninga, kvalifikacija i utrka. Moramo još detaljno proučiti kolika bi šteta bila i kada bi se eventualno utrka održala. No optimističan sam, vezano za cijeli projekt', zaključio je gradonačelnik Londona.

Ecclestone je navodno već obećao 42 milijuna eura za organizaciju ove možda i senzacionalnije utrke od one po ulicama Monte Carla.

Nakon Olimpijskih igara, koje su na rasporedu od 27. srpnja do 12. kolovoza, London bi vrlo lako mogao postati i poznat po utrci Formule 1.

Budući da je riječ o jednoj od najpopularnijih turističkih destinacija, nema sumnje da bi ovaj mega-projekt svrstao London među top tri svjetske turističke destinacije.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Odigrane utakmice

Poredak

Utk. Pob. Ner. Izg. Bod.

Nadolazeće utakmice

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr