KAMP ZA VRATARE

Rukometne zvijezde pohodile Makarsku

22.06.2012 u 13:01

Bionic
Reading

Od 16. do 22. lipnja trajao je specijalistički kamp za muške vratare, a od 22.do 28. lipnja održat će se kamp za ženske vratare u rukometu

Tjedan dana u Makarskoj rukometni vratari su trenirali po dva puta dnevno s najboljim i najpoznatijim vratarima, sudjelovali na radionicama, te odslušali niz predavanja pripremljenih za sportaše, a zadnjeg dana mladi rukometaši su imali vrlo interesantna predavanja o prehrani sportaša, te o dopingu u sportu.

'Drugi po redu rukometni kamp u Makarskoj protekao je puno bolje i kvalitetnije nego li prvi, otklonili smo prošlogodišnje greške, poradili smo puno na kvaliteti programa, doveli smo vrhunske golmane i vrhunske predavače, bili su tu; Dejan Perić, jedan od najboljih svjetskih vratara, (RK Pivovarna Celje, RK Barcelona, RK Vesprem) naša rukometna ikona Mirko Bašić, Marin Šego, vratar poljske Wisle, Nikola Blažičko, hrvatski reprezentativac trenutno u TuSNettelstedt-Lübbeckea, radili su s mladim vratarima po grupama, dva puta dnevno po sat i pol,' rekao nam je Dragan Vuković, glavni organizator 2.Međunarodnog lampa rukometnih vratara Uniqa 2012.

Imali smo dobre tribine, od koji bi istakao ove o dopingu i prehrani sportaša, gdje su sudjelovali najeminentniji stručnjaci, dr. Damir Erceg, dr. Ivan Fattorini i prof. Branko Cikatić. Na glavnom gradskom trgu smo priredili Handballkidsday, gdje želimo promovirati rukomet među mladima, i sve u svemu jako smo zadovoljni ovogodišnjim kampom,' dodao je.