LOŠA VIJEST

Blanka sve dalje od Igara u Londonu

21.06.2012 u 21:06

Bionic
Reading

Trener Blanke Vlašić, njezin otac Joškou četvrtak je potvrdio kako su male šanse za Blankino sudjelovanje na Olimpijskim igrama ovog ljeta u Londonu

Loše vijesti stižu iz tabora najtrofejnije hrvatske atletičarke.

'Situacija nije sjajna, srce bi htjelo jedno, ali razum kaže drugo, te su male vjerojatnoće da Blanka nastupi na Olimpijskim igrama. Nažalost, Blankin nastup u Londonu na OI je upitan, i to je činjenica, ali nije kraj svijeta', rekao je danas poslijepodne za Radio Split Joško Vlašić.

On je dodao kako dokle god postoji 'jedan promil' mogućnosti za Blankino sudjelovanje na Igrama u Londonu, oni neće odustati.

'Zadnji nalazi pokazuju da je sve, odnosno zglob i ahilova tetiva, u redu, tako da se otvorio jedan prostor za nastavak njezine karijere, te vjerujem da će sve biti kao i ranije, na najvišem nivou, pa čak i bolje', kazao je Joško Vlašić.

Blanka Vlašić je prije mjesec dana, zbog poteškoća sa ranom na nedavno operiranoj lijevoj skočnoj nozi, najavila mogućnost odustajanja od Olimpijskih igara u Londonu, ali da će konačnu odluku o tomu donijeti naknadno. Blanka je tada rekla da eventualni neodlazak na Olimpijske igre ne treba shvatiti tragično, te da ona ne želi nespremna sudjelovati na Igrama.