IZ PRVE RUKE

Marty Raymond ni ne pomišlja na odlazak iz Medveščaka

16.06.2012 u 21:29

Bionic
Reading

Jedan talijanski medij objavio je kako trener 'medvjeda' Marty Raymond pregovara s Cortinom oko dolaska na Čizmu, no 27-godišnji kanadski stručnjak opovrgnuo je tu vijest

Marty Raymond ne odlazi u talijansku Cortinu, sukus je to izjave Ranka Vučinića koji je opovrgnuo navode jednog talijanskog medija kako prošlosezonski trener Medveščaka odlazi na Čizmu.

'Prije nekoliko trenutaka razgovarao sam s trenerom Raymondom i njegovim agentom, te obojica tvrde kako nikakvi pregovori ni s jednim klubom nisu u tijeku i ističu kako Marty Raymond ima ugovor za iduću sezonu s Medveščakom, što je i sam potvrdio još na završnoj novinarskoj konferenciji na zaključenju protekle sezone', kazao nam je glasnogovornik 'medvjeda'.

Panike, dakle, nema. Medveščak će od rujna u Ebelu ponovno voditi dosadašnji kanadski stručnjak, a i pomalo se popunjava roster. Zasad su vjernost klubu produljila oba dosadašnja golmana, Robert Kristan i Michael Ouzas, od prošlogodišnjih igrača još su tu braniči Kenny MacAulay, Geoff Waugh, Saša Martinović i Andy Sertich, te napadač Tom Zanoški. Novi igrači su Dennis Bozic koji će ojačati obranu, napadači Curtis Fraser, Alex Leavitt, Adam Miller, te dvojac Amerikanaca s hrvatskim podrijetlom Nathan Perkovich i Anthony Yelovich.