U NJEGA JE MALO NEOBIČAN UM

Dokić: Veleposlanika ću gađati zoljom

06.05.2009 u 09:37

Bionic
Reading

Otac nekada najbolje srpske tenisačice Jelene Dokić ni ranije nije kotirao kao mjerna jedinica za normalnog čovjeka. No i najveći majstori ponekad nadmaše sami sebe. Bradatom Damiru to je ponovno pošlo za rukom

Nakon što ga je kći sa sigurne distance optužila za fizičko maltretiranje i ne želi ga vidjeti ni nacrtanog, otac je izgubio kompas.

'Vidite li vi što oni pišu? Australci me love kao divlju zvijer. To mora prestati i netko mora odgovarati. Zvao sam njihovo veleposlanstvo i najavio im da ću ambasadora gađati zoljom kroz šoferšajbu. Baš me zanima kako će to izbjeći', počeo je bijesni Dokić za srpski list Alo.

Da ne 'puca ćorcima', dokazuje i podatak da je australska ambasada u Srbiji zaista podigla sigurnosni nivo na maksimalnu razinu.

'Svjestan sam ja što govorim, pa nisam pijan. Sad ćemo vidjeti hoće li me naša policija uhapsiti. Kod kuće imam pravi arsenal oružja. Neka mi sve uzmu, sutra ću otići i kupiti još pet zolja.'

Tvrdi da Jelena nikada nije izjavila da ju je zlostavljao i da će zbog klevete podići tužbu. Australskom diplomatu ostavio je 'mogućnost pomilovanja'.

'Ako zaustavi javnu hajku na mene, javno ću mu se ispričati. Ako to ne učini, ubit ću ga.'