HOKEJAŠKA POVIJEST

Medveščak dva puta u pulskoj Areni

14.06.2012 u 14:23

Bionic
Reading

Protekle dvije godine Medveščak igra u Areni, ali ove godine kreativno hokejšako društvo otišlo je korak dalje i organiziralo dvije utakmice u možda najljepšoj građevini Lijepe Naše, pulskoj Areni u kojoj se sprema spektakl pod nazivom ARENA ICE FEVER - Pula MMXII

U tijeku je hokejaško zatišje, ali iz najboljeg hrvatskog kluba dolazi vijest da će iduće sezone zagrebački Medveščak proširiti horizonte i dvije utakmice organizirati u predivnoj Puli.

Rimski amfiteatar ugostio je neke od najvećih glazbenih (Sting, Norah Jones, tri tenora, Elton John, Manu Chao...) zvijezda, a 14. i 16. rujna na ledenu plohu bi trebali izići 'medvjedi' u dvobojima s austrijskom Viennom i slovenskom Olimpijom.

Službena potvrda s detaljnim planom tog spektakla održat će se u utorak 19. lipnja u 12 sati u pulskoj Areni, kada će biti poznati svi detalji ekskluzivnog medijskog događaja ARENA ICE FEVER - Pula MMXII, a realizacija tog projekta, nema sumnje, odjeknut će čitavim hokejaškim svijetom.

Tako bi se moglo dogoditi da Medveščak u jednoj sezoni bude domaćin na četiri borilišta: Domu sportova, zagrebačkoj Areni, otvorenom igralištu na Šalati te, naravno, u pulskoj Areni.

Dodajmo još da će projekt ARENA ICE FEVER – PULA MMXII predstaviti: gradonačelnik Pule Boris Miletić, generalni menadžer EBEL lige Christian Feichtinger, organizator događaja Ozren Mϋller, predsjednik KHL Medveščak Damir Gojanović i vratar KHL Medveščak Robert Kristan