PRIZNANJE

Nenad Šipek najbolji motociklist u 2011.

04.06.2012 u 13:04

Bionic
Reading

Nenad Šipek dobitnik je 15. jubilarnog Trofeja Euroherc za najboljeg motociklista u prošloj godini. U izboru je sudjelovalo 46 novinara iz 32 redakcije, a Šipek je dobio 198 glasova.

Nagradu mu je uručio Marko Malić, voditelj Zastupstva Euroherc osiguranja u Jastrebarskom koji je tom prigodom istaknuo Eurohercov kontinuitet ulaganja u sport tijekom svojih 20 godina poslovanja.

'Trofej Euroherc mi znači iznimno puno jer to je dokaz da sam dobro radio u prošloj godini. Iako mi je već 38 godina ovo mi je motivacija da nastavim dobro raditi i osvajati trofeje. Trenutno imam 18 naslova prvaka Hrvatske, a cilj mi je oprostiti se kad dođem do dvadesetog,' rekao je Nenad Šipek.

Dodjela nagrada održana je u sklopu natjecanja za Svjetsko prvenstvo u motokrosu na stazi u Mladini pored Jastrebarskog, 3. lipnja 2012. godine, a osim za motociklistu godine dodijeljeno je još nagrada.

Tako je sedmogodišnja Mia Ribić otkriće godine, Goran Gorički dobio je nagradu za motokros karijeru, a nagrađeni su i Marijan Jurić za razvoj sporta, te Moto plus revija za medijsku promociju.