tportal.hr

Zagreb
+17
Osijek
+15
Pula
+17
Rijeka
+14
Zadar
+18
Split
+16
Dubrovnik
+13

PRIZNANJE

Nenad Šipek najbolji motociklist u 2011.

Nenad Šipek dobitnik je 15. jubilarnog Trofeja Euroherc za najboljeg motociklista u prošloj godini. U izboru je sudjelovalo 46 novinara iz 32 redakcije, a Šipek je dobio 198 glasova.

Datum objave:
4.6.2012 13:04

Zadnja izmjena:
4.6.2012 13:12

Nagradu mu je uručio Marko Malić, voditelj Zastupstva Euroherc osiguranja u Jastrebarskom koji je tom prigodom istaknuo Eurohercov kontinuitet ulaganja u sport tijekom svojih 20 godina poslovanja.

'Trofej Euroherc mi znači iznimno puno jer to je dokaz da sam dobro radio u prošloj godini. Iako mi je već 38 godina ovo mi je motivacija da nastavim dobro raditi i osvajati trofeje. Trenutno imam 18 naslova prvaka Hrvatske, a cilj mi je oprostiti se kad dođem do dvadesetog,' rekao je Nenad Šipek.

Dodjela nagrada održana je u sklopu natjecanja za Svjetsko prvenstvo u motokrosu na stazi u Mladini pored Jastrebarskog, 3. lipnja 2012. godine, a osim za motociklistu godine dodijeljeno je još nagrada.

Tako je sedmogodišnja Mia Ribić otkriće godine, Goran Gorički dobio je nagradu za motokros karijeru, a nagrađeni su i Marijan Jurić za razvoj sporta, te Moto plus revija za medijsku promociju.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Odigrane utakmice

Poredak

Utk. Pob. Ner. Izg. Bod.

Nadolazeće utakmice

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr