ČUDESNO OZDRAVLJENJE

Bugarin koji je pobijedio Fedora se probudio iz kome

04.06.2012 u 10:16

Bionic
Reading

Dobre vijesti stižu iz Bugarske. MMA borac Blagoj Ivanov se probudio iz kome te je otpušten iz jedne bolnice u Sofiji u kojoj se borio za život od veljače

Ivanov (25) je nastradao u jednom restoranu u bugarskoj metropoli kada je njegovo društvo napala skupina osoba naoružanih palicama i noževima. Najteže je nastradao upravo Ivanov koji je proboden te je završio u kritičnom stanju u bolnici.

Nakon operacije stanje je i dalje bilo kritično, Ivanov je bio u komi, ali su nakon dva mjeseca stigle bolje vijesti. Krajem svibnja, Bugarin se probudio, a nekoliko dana kasnije je pušten na kućnu njegu.

Njegovo ozdravljenje u stranim medijima nazivaju čudesnim. Zasad nije poznato može li se Bellatorov gladijator u potpunosti oporaviti i vratiti u ring.

Ovaj borac zasad je bio neporažen u MMA, jer je slavio u svih šest dvoboja, a najveći uspjeh karijere je napravio na Svjetskom prvenstvu u sambi 2008. kada je stigao do titule nakon što je prije toga u polufinalu pobijedio legendarnog Fedora Emelianenka.