tportal.hr

Zagreb
+9
Osijek
+9
Pula
+14
Rijeka
+14
Zadar
+11
Split
+13
Dubrovnik
+12

IMA NEKIH PREPREKA

'Medvjedi' kao gladijatori - ulaze u pulsku Arenu

Hokejaši Medveščaka veliki su mamac gdje god se pojave. Vjerojatno je i to razklog da se rodila zanimljiva ideja - 'medvjedi' u pulskoj Areni. Doduše, prepreka ima ali Medveščak ima i suglasnost vodstva EBEL lige

Datum objave:
25.5.2012 11:43

Zadnja izmjena:
25.5.2012 12:02

Pred čelnicima Medveščaka još je jedan veliki izazov. Naime, zaživjela je ideja da se u rujnu odigraju dvije utakmice u pulskoj Areni, jedinstvenom objektu koji je pod zaštitom UNESCO-a, a koji bi cijelom projektu dao dodatnu vrijednost. Pod vedrim nebom, uz morski zrak, borba oklopljenih 'ledenih gladijatora'.

'Mogući projekt igranja hokejskih utakmica u pulskom amfitetatru danas je u svojem načelnom obliku kao ideja i prijedlog predstavljen predsjedništvu i klubovima članovima regionalne lige EBEL. Nakon sto svi detalji, prvenstveno oni financijske prirode, ali i organizacijski zbog činjenice kako je pulski Amfiteatar visoko vrijedan povijesni spomenik, budu dogovoreni i riješeni i nakon što održavanje projekta bude sigurno, moći cemo govoriti detaljnije o ovom projektu. Za sada je to samo ideja čija realizacija ovisi o mnogim činjenicama, te o finalnom dogovoru kluba i partnera uključenih u organizaciju ovakovog projekta', objasnio je glasnogovornik 'medvjeda' Ranko Vučinić.

Do sad su se 'medvjedi' već pokušavali promovirati i u drugim krajevima Hrvatske, no dva pokušaja, u Varaždinu i splitskoj Spaladium Areni su propali. Nadajmo se da će sada biti - treća sreća.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Odigrane utakmice

Poredak

Utk. Pob. Ner. Izg. Bod.

Nadolazeće utakmice

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr