Ostali sportovi TROSTRUKO SLAVLJE

Cibona tramvajem do kumčeta vuka

Vukovi s Tuškanca od subote su ponosni kumovi ženke sivog vuka, članice čopora zagrebačkog Zoološkog vrta. Cibosi su se obvezali na brigu o kumčetu, a podršku su im dali brojni prijatelji koji su s njima oslikanim tramvajem ZET-a stigli u ZOO

Slavilo se trostruko. U petak su u Zadru cibosi osigurali finale domaćeg prvenstva, u subotu su se premijerno vozili Ciboninim tramvajem, a potom uz pratnju tamburaša postali i kumovi maksimirskoj vučici.

Druženje je počelo na Remizi, uz pozdrav voditelja podružnice ZET-a Dubravka Baričevića i obraćanje direktora Cibone Zdenka Antunovića. Tramvajem se išlo u ZOO gdje su košarkaši domaćinski dočekani od voditeljice stručne službe ZOO-a Andreje Bračko i predstavnika Grada Zagreba, pročelnika Gradskog ureda za poljoprivredu i šumarstvo Emila Tuka.

Svečano je objavljeno kumstvo otkrivanjem table 'PONOSNI KUMOVI SIVOG VUKA' s Vukovima s Tuškanca u potpisu.

Fešti su se priključile i osobe iz javnog života: Luka Nižetić, Zlatan Zuhrić Zuhra, Ana Stunić, Robert Mareković, Renato Đošić Renman, Mirko Novosel, Andro Knego, Mihovil Nakić i Sven Ušić. Kumovi su vučici poklonili prigodan poklon koji joj se očito svidio – košarkašku loptu, naravno!


cibona.com
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Anketa
Može li Hrvatska osvojiti jednak broj medalja i na sljedećim Igrama u Tokiju?

Lige

  • Liga prvaka
  • Europska liga
Pogledaj detaljnu statistiku