ZAHUKTAVA SE

Rječnik izazivača: Želim pljunuti na njega

19.05.2012 u 10:01

Bionic
Reading

Las Vegas će 7. srpnja biti domaćin UFC-a 148 i jednog od najiščekivanijih uzvrata u povijesti MMA. S jedne strane će stajati aktualni prvak u srednjoj kategoriji Anderson Silva, a s druge Chael Sonnen. Amerikanac je u novom intervjuu jasno pokazao koliko ne voli Brazilca

Chael Sonnen je sjajan borac, ali i veliki brbljavac koji u svojim izjavama stalno napada Andersona Silvu. Svoju 'tradiciju' nije iznevjerio ni u novom intervjuu za Yahoo Sports

'Ne želim njegov autogram, želim pljunuti na njega. Želim sve što on ima. Ljubomoran sam i zavidan i nikada se neću ispričati za to. Može biti samo jedan prvak i borba će to odrediti. On neće odustati, ja neću odustati. Riješit ćemo to kao muškarci – borbom', poručio je Amerikanac.

Sonnen se i dalje dobro sjeća njihova meča na UFC-u 117. Amerikanac je dominirao četiri runde, a zatim je u petoj Brazilac napravio preokret, izveo je 'polugu' i Sonnen je bio prisiljen tapkati. Zanimljivo, kontroverzni borac ima objašnjenje za tu bolnu situaciju.

'Bio je to nesporazum oko pravila. Mislio sam da ako tapkaš, gubiš samo tu rundu, ako će suci presuditi da sam bio bolji u četiri runde, a on u jednoj. Da je bilo tako, otišao bih doma s pojasom prvaka. Da mi je netko objasnio da su drugačija pravila, nikada ne bih tapkao. Nikada se do tada nisam borio u meču od pet rundi, nisam poznavao pravila', pričao je Sonnen.

Silva vs. Sonnen