PORAZ ZA 40 SEKUNDI

Nova lakrdija u režiji Boba Sappa

13.05.2012 u 07:45

Bionic
Reading

Više to ni nije vijest. Američki borac Bob Sapp (38) nastavio je s rasprodajom ugleda. Sada ga je ekspresno nalupao Poljak Mariusz Pudzianowski (35)

Na borilačkoj večeri KSW-a u Lodzu borba koja se najviše očekivala trajala je samo 40 sekundi. Naime, toliko je trebalo Pudzianowskom da sruši na pod Sappa te ga završi šakama.

Sapp kao i u svojim prijašnjim borbama nije pružio nikakav otpor. Nije uputio nijedan ozbiljan udarac, a kada je završio na podu, samo je rukama prekrio glavu te je čekao da sudac prekine meč.

Bio je to šesti poraz u nizu američkog borca (svi u prvoj rundi), ali Sappa to ni malo ne brine. On je šoumen kojem je najvažnije zabaviti ljude, ne ozlijediti se i pritom pokupiti lovu.

Sappa već za nekoliko dana (18. svibnja) očekuje novi okršaj i to protiv Soa Paleleija u Sydneyju, a s obzirom na to kako se Amerikanac bori, jasno je tko će tu biti pobjednik.

Što se tiče Pudzianowskog, inače peterostrukog pobjednika natjecanja 'najjači čovjek na svijetu', to mu je bila četvrta pobjeda u MMA-u, uz dva poraza i jedan meč bez odluke.