BITKA ZA 'OTOK'

Dogovoren meč britanskih brbljavaca

08.05.2012 u 20:45

Bionic
Reading

Dvojica britanskih boksača, David Haye i Dereck Chisora, koje je zbog tučnjave na konferenciji za novinare nakon Chisorine borbe protiv Vitalija Klička u Münchenu ranije ove godine Britanski boksački savez suspendirao, borit će se 14. srpnja na stadionu West Ham Uniteda Upton Parku pod okriljem Luksemburškog boksačkog saveza

Pred nama je boksački spektakl, a ljubiteljima plemenite vještine se mogu samo nadati da će Haye i Chisora jednako biti 'vatreni' u ringu kao što su bili na jeziku.

Na konferenciji za novinare oba boksača i njihovi timovi bili su odvojeni žičanom ogradom, ali borci su svejedno izmjenjivali uvrede.

'On je idealan protivnik za mene. Jako mi je drago da ima čvrstu bradu jer bi u suprotnom pao već u prvoj rundi. Ovako ću ga moći lijepo i polagano namlatiti', rekao je Haye.

'Ne sviđaš mi se Davide. Treba ti izmjena stila, ti redovi kukuruza više nisu u modi. Bio se sretan što si me udario u Münchenu, vodiš sa 1-0, ali u srpnju ću te nalupati po stražnjici. Znaš samo pričati, ali u ringu nisi tako dobar', uzratio je Chisora.