BURNA KARIJERA

Kakav život: K-1 legenda, rob, a sada redovnik

08.05.2012 u 17:40

Bionic
Reading

Jedan od najpoznatijih kickboxera na svijetu Buakaw Banchamek (nekada por Pramuk) opet je privukao pozornost. Sada su se pojavile fotografije koje dokazuju da se ovaj Tajlanđanin zaredio

Buakaw je u Tajlandu stvorio status legende osvajanjem dvije titule pobjednika K-1 MAX turnira, a njegov omjer u karijeri je impresivan – 203 pobjede i 21 poraz.

No posljednja tri mjeseca ovaj 29-godišnji Tajlanđanin je na borilačkim portalima završavao zbog stvari koje nemaju veze s kickboxingom.

Prvo je u ožujku podigao veliku paniku kada je jednostavno nestao iz borilačkog kampa Por Pramuka pod čijim imenom je i nastupao. Na kraju se otkrilo da je pobjegao jer su ga tamo iskorištavali te mu uzimali gotovo svu zaradu, a on je živio u teškim uvjetima.

Napustio je Por Pramuk i izgledalo je da za njega dolaze bolji dani, ali nakon prvog meča bez Por Pramuka, bivše gazde su ga tužile za veliki iznos (3,24 milijuna dolara).

Nesretnog Tajlanđanina sada očekuje mukotrpan sudski spor, a u međuvremenu je mir pronašao tako što se zaredio u jednom budističkom hramu. Buakaow sponzor (Yokkao) objavio je fotografiju na društvenoj mreži na kojoj je tajlandski borac obrijane glave u redovničkoj odjeći.

Buakaw vs. drvo