VATRENO U GORICI

Sportski auti, brzi motori i toples djevojke - to je 402. Streetrace

06.05.2012 u 19:45

Bionic
Reading

Posljednji dan 402. Streetrace spektakla u Velikoj Gorici protekao je bolje od očekivanog. Iako je bilo naznaka kiše, lijepo vrijeme je ipak prevladalo i bio je to najbolji mogući poziv za stotine ljubitelja brzih automobila i motora da dođu na pistu ZTZ-a

Vikend koji je na izmaku bio je spektakularan kad su u pitanju nabrijani automobili i brzi motori. Ljubitelji auto-moto sporta zaista su došli na svoje ako su posjetili 402. Streetrace koji se na pisti Zrakoplovno-tehničkog zavoda pored Velike Gorice održavao od petka do nedjelje.

Bogat program ispunjen brojnim zanimljivim natjecanjima i prezentacijama bio je meka za velik broj ljudi koji su pohodili sad već slavni tradicionalni auto-moto događaj. Dobrom posjetu i jačem doživljaju svakako je pomoglo i lijepo vrijeme, ali i predivne ljepotice koje se uobičajeno mogu vidjeti na mjestima gdje se nalaze sportski automobili i motori.

Jasno, ni ovoga puta nije izostao tzv. car wash, a u toj priči valja naglasiti da su znatiželjnici i fotografi imali prigodu snimiti i koju scenu više, neuobičajenu i nenajavljenu kad je u pitanju 402. Streetrace. Prelijepa toples djevojka svakako je podigla ionako dobro rasploženje, a kako je to izgledalo, pogledajte i u našoj fotogaleriji.