tportal.hr

Zagreb
+17
Osijek
+15
Pula
+17
Rijeka
+14
Zadar
+18
Split
+16
Dubrovnik
+13

NAJAVA LUKE GROBENSKOG

Red Bull Kart Fight te zove na priliku života

Bliži se prva utrka Red Bull Kart Fighta, a početak spektakla najavila je i jedna od najvećih hrvatskih nada u svijetu automobilizma, Luka Grobenski (14)

Datum objave:
3.5.2012 11:56

Zadnja izmjena:
3.5.2012 12:34

Red Bull Kart Fight stiže u Hrvatsku i daje ti priliku da iz prve ruke osjetiš adrenalin na startnoj liniji i osjetiš sva uzbuđenja prave pravcate auto-moto utrke!

Za naslov hrvatskog amaterskog karting prvaka mogu se natjecati svi zainteresirani u dobi od 13 do 55 godina, visoki najmanje 1,50 m!

Hrvatski Red Bull Kart Fight prvak, koji će nakon dva kvalifikacijska natjecanja u Zagrebu te po jednoga u Rijeci, Puli i Novom Marofu biti proglašen na velikom finalu 30. lipnja u Zagrebu, predstavljat će našu zemlju na svjetskom finalu!

A evo kako je najavio Red Bull Kart Fight talentirani mladi vozač Luka Grobenski.


Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Odigrane utakmice

Poredak

Utk. Pob. Ner. Izg. Bod.

Nadolazeće utakmice

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr