RUSI 'ZABRLJALI'

Predatorsi suspendirali Kosticina i Radulova

02.05.2012 u 10:34

Bionic
Reading

Aleksandar Radulov i Andrej Kosticin propustit će treću utakmicu polufinalne serije doigravanja na Zapadu, koju Predatorsi noćas na svom ledu igraju protiv Phoenix Coyotesa

Dvojicu svojih ponajboljih hokejaša, Rusa Aleksandra Radulova i Bjelorusa Andreja Kosticina, na jednu su utakmicu suspendirali Nashville Predatorsi.

'Predatorsi imaju određene norme ponašanja. Nekorektno je prema klubu ne pridržavati ih se', izjavio je sportski direktor NHL momčadi David Poille ne preciziravši čime su se to konkretno dvojica najučinkovitijih klupskih napadača u doigravanju ogriješila o interni disciplinski kodeks.

Propustit će treću utakmicu polufinalne serije doigravanja na Zapadu, koju Predatorsi noćas na svom ledu igraju protiv Phoenix Coyotesa, koji vode 2:0 nakon uvodnih dvaju dvoboja u Arizoni.

Hoće li momčad biti priključeni za četvrtu utakmicu odlučit će trener Barry Trotz.

Radulov se ovog proljeća vratio u Predatorse nakon četiriju sezona odrađenih u ruskoj KHL ligi i trenutačno je zabljesnuo. Najučinkovitiji je napadač momčadi u dosadašnjem dijelu doigravanja sa šest poena. Kosticin je drugi s četirima.