tportal.hr

Zagreb
+3
Osijek
+4
Pula
+2
Rijeka
-
Zadar
+9
Split
+9
Dubrovnik
+9

VRAĆA SE K-1 LUDILO

Najavni video madridskog spektakla sa Cro Copom

Borilačka organizacija K-1 je objavila najavni video za povratničku priredbu u Madridu koja je na rasporedu 27. svibnja. Na spektaklu u španjolskoj prijestolnici sudjelovat će i Mirko Filipović

Datum objave:
26.4.2012 15:03

Zadnja izmjena:
26.4.2012 16:50

K-1 priredba donosi mečeve MAX turnira do 70 kilograma te četiri meča superteškaša. U jednom od njih je i Cro Cop koji će ući u ring protiv španjolskog kickboxera Lorena Javiera Jorgea.

Inače, hrvatski gladijator je jedna od najvećih zvijezda ovog borilačkog događaja, pa njegov lik krasi i plakat K-1 spektakla na kojem se još nalaze likovi Badr Harija od teškaša te Mikea Zambidisa, Artura Kyshenkoa i Andyja Souwera iz MAX turnira.

Sada je pušten u javnost i najavni video od pet minuta koji prikazuje sve sudionike okršaja u njihovim najboljim izdanjima, pa uživajte.


Sjajni borci u Madridu

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Odigrane utakmice

Poredak

Utk. Pob. Ner. Izg. Bod.

Nadolazeće utakmice

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr