tportal.hr

Zagreb
+14
Osijek
+16
Pula
+18
Rijeka
+19
Zadar
+16
Split
+18
Dubrovnik
+13

PAKAO BAHREINA

Ecclestone: Ja, i da hoću, ne mogu otkazati utrku

Uz mnogo poteškoća u Bahreinu se voze slobodni treninzi Formule 1, te se polako najavljuju događanja u subotu i nedjelju, a to su službeni trening i sama utrka

Datum objave:
20.4.2012 16:54

Zadnja izmjena:
20.4.2012 16:59

Daleko od toga da je sve idealno u Bahreinu, gdje odavno već ne vlada pogodna klima za sportska zbivanja. Uostalom, u srijedu su mehaničari Force Indie u Bahreinu imali bliski susret s molotovljevim koktelom prosvjednika. Dva dana kasnije su iz te britanske F1-momčadi odlučili otkazati drugi neslužbeni trening, no najavili su nastup u kvalifikacijama, te na nedjeljnoj utrci.

'Ne mogu ja, i da hoću, otkazati utrku. Sve što se događa nema niti veze sa mnom, niti sa ovom utrkom. Imamo dogovor da budem ovdje i zato smo ovdje. Obavljamo sve kao i na svakoj drugoj utrci. Jedino sportski uglednici ove zemlje mogu od Svjetske automobilističke organizacije tražiti da se cijeli program prekine', rekao je prvi čovjek Formule 1 Bernie Ecclestone i nastavio:

'Ne znam zašto je Force India odustala od slobodnog treninga. Možda su nečija meta, možda zbog neke prijetnje, a možda to otkazivanje zapravo uopće nema veze s tim gdje smo, u kojoj zemlji vozimo i zbog onoga što im se dogodilo'.

Na kraju je Ecclestone udario kontru novinarima.

'Pa, što se vi bunite? Vi, živite za ovo. Vama su bitni potresi, tragedije i ovakve utrke. Da, imate vijest i uživate pisati o tome'.

188975,188375,187481,186104

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Odigrane utakmice

Poredak

Utk. Pob. Ner. Izg. Bod.

Nadolazeće utakmice

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr