Ostali sportovi TAKO TO RADI NHL

Cura u minici na biljarskom stolu najavljuje top 10 akcija

  • Autor: N. M.
  • 19.4.2012 11:56:17
  • 19.4.2012 10:22:58

Aliya-Jasmine Sovani proslavila se na MTV-ju i počela dobivati unosne ponude za vođenje programa u Kanadi i SAD-u. Trenutno je okupirana vođenjem NHL-ovih sažetaka i videouradaka top 10 akcija, a to radi - sa stilom

Novi videouredak top 10 akcija koji se može vidjeti na službenoj web stranici NHL-a, sad već tradicionalno, započinje pozdravom i najavom lijepe Aliye-Jasmine Sovani, koja svoj monolog započinje u ipak pomalo neuobičajenoj pozi - sjedeći na biljarskom stolu u minici. Ono što je NBA odavno počela raditi tako uspješno i s čime je doprla do brojnih domova diljem svijeta, NHL samo nastavlja. No NHL je u tu priču ubacio lijepu i poznatu voditeljicu, što svakako daje dodatnu draž prilozima.

Aliya-Jasmine Sovani se proslavila radom na MTV-u i na Fashion Televisionu, a njezine kvalitete voditeljice i spikerice vrlo brzo su prepoznale i noge druge tvrtke koje se bave TV produkcijom. U karijeri je dobila i prestižni posao izrade dokumentarca u Sudanu o pravima djevojaka i djevojčica, radila je velike i dobre intervjue s ekstra zvijezdama poput Toma Cruisa i grupe Motley Crue, a 2010. magazin Hallo uvrstio ju je u 50 najljepših Kanađanki.

188242,188581,187978,187901

Jasno, lijepa Aliya-Jasmin najmanje je važna u prilogu Top 10 akcija NHL-a, no svakako valja primijetiti da je upravo ona, u izazovnoj pozi i na neuobičajenom mjestu izabrana za najavu videa. Slučajno? Ni govora...

Kad je u pitanju hokej na ledu, tad spomenuti video svakako valja preporučiti ljubiteljima te gladijatorske igre. Kako je i uobičajeno, tu se mogu vidjeti scene navijača, poznatih faca koje pohode ledene arene i jasno, najbolje golove, obrane i akcije unazad nekoliko dana. Pa - uživajte!


  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Anketa
Može li Hrvatska osvojiti jednak broj medalja i na sljedećim Igrama u Tokiju?

Lige

  • Liga prvaka
  • Europska liga
Pogledaj detaljnu statistiku