MENADŽER UVJEREN

Overeem ima alibi, meč će se održati

17.04.2012 u 11:16

Bionic
Reading

Menadžer Alistaira Overeema, Glenn Robinson je u izjavi za CageInsider pojasnio situaciju s njegovim pulenom i doping skandalom koji posljednjih tjedana puni stupce svjetskih medija

Overeemov tim je uvjeren da će Nizozemac dobiti zeleno svjetlo nakon saslušanja koje je zakazano 24. travnja i da će nastupiti u meču protiv Juniora dos Santosa.

Robinson je htio naglasiti da Overeem u sebi nije imao previsok nivo testosterona, nego da su mu nivoi testosterona i epitestosterona bili u nesrazmjeru za što ima vrlo logično objašnjenje. Razloge će iznijeti Atletskoj Komisiji Nevade za nekoliko dana.

Ovo još jednom potvrđuje teoriju kako će se Overeem najvjerojatnije braniti TRT terapijom. Direktor Komisije Kizer je jučer izjavio kako ne isključuje takvu mogućnost, no i kako Nizozemac za sada nije predao nikakvu dokumentaciju koja bi to potvrdila. Ipak, Overeemu je ostalo dosta vremena za obranu koja će ovisiti i o liječnicima Komisije i njihovoj procjeni.

S obzirom na suzdržanost Dane Whitea i čelništva UFC-a, dojam je da će se The Reem provući i da ćemo okršaj godine protiv Dos Santosa ipak gledati…