NHL MAKLJAŽE

Pogledajte kako Pensi i Flyersi rješavaju probleme na ledu

17.04.2012 u 07:02

Bionic
Reading

Frustracije zbog niza od tri poraza sigurno nije lako izdržati hokejašima Pittsburgha, no ni suparnici iz Philadelphije nisu ostajali dužni. Evo jednog kratkog videa s dvije tučnjave s posljednjeg play off susreta Pensa i Flyersa

Unazad mjesec dana bilo je toliko tučnjava između hokejaša Pittsburgha i Philadelphije da bi se morali itekako potruditi da zbrojimo sve minute kazne jednih i drugih. Jasno, povećanju nervoze svakako pridonosi i važnost doigravanja u kojem su se, u prvom krugu, sučelile baš te dvije ekipe.

Budući da Flyersi vode sa 3:0 u pobjedama, a igra se dok jedna momčad ne ostvari četiri trijumfa, jasno je kako Penguinsima raste nervoza. U posljednjoj utakmici u klinču je bio čak i Sydney Crosby koji si, s obzirom na sve moguće i nemoguće ozljede koje je doživio unazad godinu dana, ne bi smio dopustiti makljažu na ledu. Iz klinča s Claudeom Girouxom čak su ga pokušali spasiti i suigrači, no nisu uspjeli. Ipak, mladi kanadski superstar izvukao se bez težih batina.

Drugu tučnjavu, puno brutalniju, uprizorio je Kris Letang, izvrsni branič Pittsburgha, koji je dobrano izdevetao Kimmu Timonena pa Finac može biti sretan da je s leda izašao bez puno podljeva.

Ukupno gledajući, na posljednjoj, nedjeljnoj utakmici Pensa i Flyersa samo zbog tučnjava igrači obiju ekipa upisali sugotovo 100 minuta kazni, što je, jasno, daleko od neslavnih rekorda NHL lige, no svakako nije ni zanemarivo malo.

Na kraju naglasimo kako se četvrta utakmica Penguinsa i Flyersa igra u noći s utorka na srijedu i da je to Pittsburghu posljednja prilika za ostanak u doigravanju. Nema sumnje da će, s obzirom na važnost susreta, opet biti itekako vatreno.