EMOTIVAC U KAVEZU

UFC-ov marinac trijumf nokautom posvetio preminulom šurjaku

15.04.2012 u 09:22

Bionic
Reading

Na borilačkoj priredbi UFC on FUEL TV jedan od mečeva koji su završili na atraktivan način je onaj između Briana Stanna i Alessija Sakare. Sve je bilo gotovo u prvoj rundi

Bivši američki marinac Stann je nakon početnog odmjeravanja snaga nekoliko puta dobro uzdrmao svojeg suparnika, a najubojitije su izgledali udarci koljenom.

Talijan nije mogao ostati na nogama i završio je na podu u podređenom položaju. Stann se nekoliko trenutaka namještao, a zatim je snažno pogodio u lice Sakaru koji je ostao u nesvjesnom stanu.

Amerikanac je poznat kao veliki emotivac, te je nakon pobjede prvo ostao pored grogiranog protivnika da provjeri je li sve u redu, a zatim je pobjedu posvetio osobi koja više nije na ovome svijetu.

'Moja inspiracija je večeras došla od brata moje supruge. Izgubili smo te na Božić, ne znamo zašto. Sve tvoje misli nosimo u sebi', rekao je Stann koji se s impresivnim trijumfom vratio na pobjednički put.

Naime, zadnji meč je Stann izgubio od Chaela Sonnena što ga je izbacio s kolosijeka koji ga je vodio prema meču za prvaka u srednjoj kategoriji. Sada je Stann opet na pravom putu.