tportal.hr

Zagreb
+14
Osijek
+14
Pula
+14
Rijeka
-
Zadar
+14
Split
+17
Dubrovnik
+16

SHOW MUST GO ON!

Pogledajte zašto je NHL zaista najbolja liga na svijetu

NHL nije samo skup najboljih igrača na svijetu, nego i veliki spektakl u kojem itekako sudjeluju i navijači. Pogledajte kratki video uradak s 10 najtrenutaka dosadašnjeg dijela doigravanja, pa ćete shvatiti zašto je NHL hokejaški vrh svijeta

Datum objave:
14.4.2012 15:16

Zadnja izmjena:
14.4.2012 15:33

NHL je prošlog tjedna ušao u svoju najuzbudljiviju fazu - doigravanje. Već prve utakmice ponudile su senzacionalne rezultate, velike preokrete, lude golove i još luđe obrane.

Službena web stranica lige ponudila je ljubiteljima hokeja kratki videouradak s najboljim trenucima dosadašnjeg dijela play off-a, a u njemu je sadržan sav spektakl NHL arena. Ima tu i ludila s tribina i super akcija, svega onoga što NHL obilježava kao najbolju hokejašku ligu na svijetu. Ljepuškasta Aliya-Jasmine Sovani je svojevrsna voditeljica kroz 10 najboljih hokejaških trenutaka proteklog tjedna.

Uživajte!


Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Odigrane utakmice

Poredak

Utk. Pob. Ner. Izg. Bod.

Nadolazeće utakmice

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr