PORUKA FANOVIMA

'Čovjek je idiot, ali ne smijete ga dirnuti'

14.04.2012 u 09:01

Bionic
Reading

Iako prije UFC-a 147 (23. lipnja) ima nekoliko sjajnih borilačkih priredbi, ne prođe dan a da javnost ne pročita nešto o najiščekivanijem uzvratu u povijesti MMA-a, okršaju Andersona Silve i Chaela Sonnena. Sada se oglasio i Brazilčev menadžer

Ed Soares je jedan od najuspješnijih menadžera u MMA-u, pod njegovim okriljem nalaze se borci poput Machide, Minotaura, Filha, Rizza, Cavalcantea, a nekada se brinuo i za karijeru Dos Santosa. U ovome trenutku najveći dragulj u njegovim rukama je UFC-ov prvak u srednjoj kategoriji Anderson Silva.

Brazilca na UFC-u 147 očekuje meč protiv Chaela Sonnena kojeg je već jednom pobijedio u kolovozu 2010. Tada je Amerikanac dominirao četiri runde, ali je na kraju Silva preokrenuo meč gušenjem. Nakon toga je Sonnen putem medija i društvenih mreža vrijeđao i omalovažavao svojeg rivala, a to radi i sada prije njihova drugog okršaja.

U obranu svojeg štićenika stao je Soares, a istodobno je uputio poziv navijačima da smire svoje emocije kako bi meč na stadionu Joao Havelange u Rio de Janeiru prošao u najboljem redu.


'Nadam se da će ljudi shvatiti da ne trebaju ništa napraviti Chaelu, nego mu samo zviždati. Ako mu se nešto dogodi, to će biti loša promocija za Brazil. Neka Anderson to riješi s njime u oktogonu. Čovjek je idiot, ali on promovira borbu i bit će to najveći meč u povijesti MMA-a', poručio je Soares.

Sonnena u temperamentnom Brazilu čeka pakao, ali on je sam svojim izjavama tome pridonijeo i zato je dobro da se našao netko tko će barem malo primiriti situaciju koja postaje sve napetija. Neka 'rat' bude u kavezu, a ne izvan njega.

Sonnen je bio bolji, ali je Brazilac napravio preokret (6:32 u videu)