tportal.hr

Zagreb
+16
Osijek
+19
Pula
+19
Rijeka
+19
Zadar
+16
Split
+18
Dubrovnik
+20

THE SHOW MUST GO ON

Bernie poludio, šalje vozače i bolide u pakao

Međunarodna automobilistička organizacija (FIA) objavila je vijest da će se održati četvrta po redu utrka nove sezone Formule 1 u Bahrainu te garantira sigurnost svim momčadima

Datum objave:
13.4.2012 12:17

Zadnja izmjena:
13.4.2012 12:42

Utrka koja je zbog krvavih sukoba prošle godine otkazana ipak će se ove održati. Šef Formule 1 Bernie Ecclestone je nakon sastanka s predstavnicima 12 momčadi izjavio da je 200 posto sigurno da će se ovogodišnja utrka održati.

'Sve su momčadi sretne što će voziti idućeg vikenda u Bahrainu. Ništa se strašnoga tamo ne događa. Imam prijatelje i znam ljude u Bahreinu koji su mi rekli da je sve mirno i tiho', rekao je Ecclestone nakon sastančenja u Kini, gdje se ovog vikenda vozi treća utrka prvenstva.

Spomenimo da je ovu izjavu šef Formule dao svega nekoliko sati nakon što su u Manami dva auta dignuta u zrak bombom iz kućne radinosti. Sedam policijskih službenika je ranjeno, od čega trojica teže.

Inače, prosvjednici za ljudska prava su već nekoliko puta pozvali momčadi Formule 1 da bojkotiraju dolazak u Bahrain jer se utrkom pokušavaju sakriti stvarni problemi zemlje.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Odigrane utakmice

Poredak

Utk. Pob. Ner. Izg. Bod.

Nadolazeće utakmice

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr