IZBOR ZADNJIH PET GODINA

Gonzaga vs. Cro Cop među najboljim nokautima

04.04.2012 u 13:48

Bionic
Reading

Američki portal Bleacher Report izabrao je 25 najboljih nokauta u svijetu MMA-a u posljednjih pet godina, a na poduljoj listi našlo se i ime Mirka Filipovića

Cro Cop je u karijeri izveo nekoliko brutalnih nokauta, zbog čega su njegovu silinu udaraca opisivali 'desna noga - bolnica, lijeva noga – groblje'. Mirkov high kick bio je strah i trepet za protivnike.

No na listi Bleacher Reporta hrvatski gladijator našao se ne zbog toga što je on nekoga nokautirao nego zato što je pretrpio takav udarac. Naime, američki portal je trijumf Gabriela Gonzage nad našim borcem smjestio na šesto mjesto najboljih nokauta od 2007. do 2012.

Meč je održan 21. travnja 2007, dva i pol mjeseca nakon što je Cro Cop na impresivan način debitirao u UFC-u protiv Eddieja Sancheza. U drugoj borbi u najmoćnijoj MMA organizaciji Mirko se nije dobro proveo, jer ga je Gabriel Gonzaga pobijedio njegovim oružjem.

U prvoj rundi je desnim high kickom u glavu pogodio Cro Copa koji je završio u nesvijesti. Bio je to najbolji nokaut ne samo večeri nego i godine, a nakon toga je Cro Copova karijera u UFC-u krenula silaznom putanjom.

A kojih je 25 nokauta u pet godina u MMA-u izabrao Bleacher Report, možete pogledati OVDJE

Gonzagin nokaut