NEMA LJUBAVI

Prvi čovjek UFC-a: Fedor je prošlost, ne želimo ga

30.03.2012 u 10:07

Bionic
Reading

U posljednje se vrijeme dosta nagađalo hoće li ruski borac Fedor Emelianenko poći stazama Minotaura i Mirka Filipovića i pristupiti UFC-u. Svi fanovi borbe u kavezu bit će razočarani izjavom čelnika UFC-a Dane Whitea koji je kazao da Emelianenko neće doći

Fedor Emelianenko nedavno je javno kazao da bi volio doći u UFC jer danas je to jedina organizacija u kojoj se može zaraditi veliki novac. U jednom se trenutku činilo da je legendarni ruski borac blizu dogovora, no onda se oglasio čelnik UFC-a Dana White koji je odbio svaku mogućnost da mu se Fedor pridruži. Svi ljubitelji MMA mogu zaboraviti da će vidjeti 'posljednjeg imperatora' u kavezu UFC-a.

'Fedor se nikada neće boriti u UFC-u. On je prošlost i njegovo vrijeme je završilo. To sam već nekoliko puta rekao', kazao je White za švedski MMA Nytt te se osvrnuo na događaj prije par godina kada je ponudio veliki novac Emelianenku za dolazak u 'kavez', ali su 'posljednji imperator' i njegov menadžer Vadim Finkelstein odbili izdašnu ponudu.

'Doletio sam na nekakav otok tko zna gdje i dao im najbolju ponudu u povijesti! Vjerujem da bi glupi Vadim (Finklstein, Emelianenkov manadžer - op. a.) volio vratiti vrijeme', završio je White koji je još jednom potvrdio da nema ljubavi između njega i ruskog borca.