DUBROVNIK DAROVAO

Sanji Jovanović stan u trajno vlasništvo

23.04.2009 u 15:20

Bionic
Reading

Plivačica Sanja Jovanović riješila je stambeno pitanje u Dubrovniku i sada se može posvetiti samo sportskim rezultatima. Grad Dubrovnik darovao je svjetskoj prvakinji stan u trajno vlasništvo

Gradonačelnica Dubrovnika Dubravka Šuica i najbolja hrvatska plivačica Sanja Jovanović potpisali su ugovor kojim Grad Dubrovnik Sanji Jovanović daruje stan u trajno vlasništvo. Radi se o stanu površine 74 četvorna metra koji se nalazi u dubrovačkom naselju Solitudo.

'Iznimno sam zadovoljna što su se nakon puno vremena stekle okolnosti za potpisivanje ovog ugovora i želimo da se Sanja ubuduće brine samo o svojim rezultatima i uspjesima, te da je stambeno pitanje više ne opterećuje', naglasila je gradonačelnica Dubravka Šuica.

Zahvalivši na svemu što Grad Dubrovnik radi za svoje plivače i plivačice, Sanja Jovanović, članica dubrovačkog Juga, kazala je kako će joj ovo biti još veći poticaj za daljnje uspjehe, te je najavila dobre rezultate na predstojećem Svjetskom prvenstvu koje će se održati u srpnju u Rimu.