NEKAD NAJBOLJI...

Tiger Woods stigao do trijumfa nakon 924 dana

26.03.2012 u 09:47

Bionic
Reading

Ukupno je to tamnoputnom američkom golferu bila njegova 72. pobjeda na PGA Touru, pobjeda koja mu je dala veliki poticaj uoči nadolazećeg prvog majora

Nekad najbolji golfer svijeta Tiger Woods stao je na kraj trofejnoj suši dugoj 924 dana, osvajanjem PGA turnira Arnold Palmer Invitational.

'Nije poput osvajanja majora ili tako nešto, ali svakako je dobar osjećaj', komentirao je Woods, koji je na kraju slavio pet udaraca (ukupno 13 ispod 275) ispred Sjevernog Irca Graemea McDowella i sedam ispred Engleza Iana Puoltera.

Woods nije osvojio naslov na PGA Touru otkako je njegov preljubnički život, koji mu je okaljao ugled, procurio u javnost u studenom 2009. godine. Posljednji naslov osvojio je na Australian Mastersu.

Ukupno je to tamnoputnom američkom golferu bila njegova 72. pobjeda na PGA Touru, pobjeda koja mu je dala veliki poticaj uoči nadolazećeg prvog majora (ekvivalent teniskom Grand Slamu) sezone, Mastersa u Augusti.

'Uzbuđen sam, u to nema sumnje. Uvijek je zabavno ondje igrati. Radio sam na svojoj igri i momentum je na mojoj strani. Sve sjeda na svoje mjesto u pravo vrijeme', dodao je Woods, koji je na Mastersu u Augusti slavio 1997., 2001., 2002. i 2005. godine.