HRVAČI U MODI

MMA organizacije vrbuju mlade studente

21.03.2012 u 10:47

Bionic
Reading

MMA je kao sport sve popularniji, sve je više novca u igri, a organizacije koje se bave 'slobodnom borbom' posežu za novim zvijezdama i na sveučilištima. Njihovo zanimanje za studente nikada nije bilo veće

Nikada u povijesti kao sada nije vladalo takvo zanimanje čelnika iskauta pojedinih MMA organizacija za hrvačke zvijezde američkihsveučilišta.

NCAA liga postala je nova obećana zemlja za MMA promocije koje šaljusvoje ljude da prate borbe pojedinih hrvača, njihov omjer pobjeda iporaza te pozorno osluškuju tko od njih ima želju da se okuša u'slobodnoj borbi'.

Chris Honeycutt, David Taylor, Kyle Dake, Cam Simaz, BekzodAbdurakhmonov, Borislav Novačkov, Frank Molinaro, Chris Perry, DevinCarter i Kellen Russell samo su neka imena sveučilišnog hrvanja koja biuskoro mogli slušati u najavama MMA borbi.

Neki od njih imaju fenomenalne fizičke predispozicije, neki od njih supravi šampioni u svojoj vještini, a pojedinci imaju i poguranac u leđa,jer im se netko od članova obitelji ili borio u MMA-u ili je trener.Većina od navedenih već je izrazila želju da se oproba u 'slobodnojborbi'.

Honeycutt djeluje impresivno