tportal.hr

Zagreb
+13
Osijek
+14
Pula
+14
Rijeka
-
Zadar
+13
Split
+16
Dubrovnik
+16

POGODILA GA REKETOM

Pogledajte kako je srpska tenisačica 'ubila' suca

Teniska reprezentativka Srbije Tamara Čurović bacanjem reketa u dvoboju protiv sunarodnjakinje Jovane jakšić iskazala je nevjerojatnu drskost, a verbalni rat dviju sportašica premjestio se na YouTube

Datum objave:
16.3.2012 22:38

Zadnja izmjena:
17.3.2012 10:34

Naime, nakon što je Čurović propustila realizirati i treću set loptu, jednostavno je podivljala i 'zafijuknula' reket u pravcu linijskog suca, kojem je zbog toga trebala i liječnička pomoć.

Tamara Čurović, koja će u listopadu napuniti 18 godina, nakon reakcije glavnog suca, zbog čega su i konuzltirani čelnici ITF-a, više nije dobila priliku igranja na turniru u indijskom Mombaiju, a pobjednicom je proglašena Jovana Jakšić.

Doduše, ni pobjednici se ne prepisuju sportske vrline, jer je autor videomaterijala (majacurovic) napisao 'Jovana, svjesna da ne može dobiti meč po pravilima, panično je zvala glavnog suca', a potom je na YouTube stavljen i snimak u kojem se vidi kako 'fino, odgojeno dijete Jovana Jakšić' psuje.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Odigrane utakmice

Poredak

Utk. Pob. Ner. Izg. Bod.

Nadolazeće utakmice

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr