GROMOVITI SERVERI

Ivanišević Raonicu: Igraš kao ja, moraš doći visoko

14.03.2012 u 17:05

Bionic
Reading

Miloš Raonic u proteklih 15 mjeseci kotira kao jedna od najvećih perspektiva svjetskog tenisa, a o mladom kanadskom Crnogorcu biranim se riječima izrazio i Goran Ivanišević

'Volim gledati Milosa Raonica, tenis koji on igra me najviše podjeća na moju igru', rekao je o kanadskom 21-godišnjem tenisaču crnogorskih korijena najbolji hrvatski tenisač svih vremena Goran Ivanišević.

Možda je Raonic, 27. tenisač na ATP ljestvici, razočaran nakon poraza u tri seta od Rogera Federera u 3. kolu turnira ATP Masters 1000 u Indian Wellsu. No moglo bi ga utješiti to što se pohvalno o njemu izrazio Ivanišević, koji ovoga tjedna nastupa na turniru ATP Champions Toura u Stockholmu.

'Raonic je snažan, ima odličan servis, dobro udara loptu i jako dobro se kreće za svoju visinu. Definitivno će biti igrač u Top 10. Morat će češće dolaziti na mrežu, zna to on i sam. Dovoljno je sjetiti se kako je izgubio od Lleytona Hewitta u Australiji za takav zaključak. Nikada nije trebao izgubiti taj meč. No on je igrač čija je igra najsličnija mojoj i volim ga gledati', rekao je Ivanišević.

Jedan od ubitačnih servisa koje se ne mogu vratiti
Kratka oda velikoj kanadskoj zvijezdi
Ali samo kratak podsjetnik. Ivaniševića nije nimalo lako kopirati