POLUFINALNA SERIJA 1-2

'Medvjedi' nakon drame slomili KAC

11.03.2012 u 20:33

Bionic
Reading

U trećem susretu polufinala doigravanja EBEL lige Medveščak je u Ledenoj dvorani Doma sportova pobijedio KAC Klagenfurt 3:2 (2:0, 0:0, 1:2) i u seriji na četiri pobjede smanjio na 1:2

'Medvjedi' su furiozno otvorili utakmicu i u prvih deset minuta utakmice dva puta su tresli mrežu Andyja Chioda. Prvi gol je zabio Ryan Kinasewich u petoj minuti, a na 2:0 je povisio Tomislav Zanoški u devetoj minuti s igračem više.

U drugoj trećini nije bilo golova, a kada je Zanoški u 45. minuti svojim drugim golom na utakmici povećao prednost na tri gola, činilo se da je pitanje pobjednika razriješeno.

No KAC je golovima Johannesa Reichela (45:48) i Thomasa Hundertpfunda (51:31) vratio neizvjesnost u posljednjih osam minuta. U dramatičnoj završnici Medveščak je uspio obraniti gol viška i ostvariti pobjedu koja ga ostavlja u igri za plasman u finale.

Četvrta utakmica je za dva dana u Klagenfurtu, a peta 15. ožujka ponovo u Zagrebu. Termini moguće šeste i sedme utakmice su 18. ožujka u Klagenfurtu, te 20. ožujka u Zagrebu.

'Zadovoljan sam što igrači nisu reagirali na provokacije igrača KAC-a, nadam se da će tako i nastaviti', rekao je trener Marty Raymond, a junak utakmice Zanoški je dodao:

'Napokon smo imali fer utakmicu, suci su napravili dobar posao i pod takvim uvjetima mogli smo igrati.'