KREĆE FORMULA 1

Kreator grupa predstavila komentatore i Renatu Sopek

09.03.2012 u 19:35

Bionic
Reading

Kreator grupa predstavila je u hotelu The Regent Esplanade tri nova komentatora koja će pratiti utrke Formule 1 u ovogodišnjoj sezoni, koja kreće za tjedan dana

Ljubitelje oktanskog sporta komentarima će uveseljavati Neven Novak, Neven Cvijanović i zasad tajanstveni Stig čiji će identitet gledatelji saznati 18. ožujka, kada će se u Melbourneu održati Velika nagrada Australije, prva F1 utrka sezone.

'Veliki sam fan Formule 1 i objeručke sam prihvatio ponudu da budem komentator utrka. Mislim kako ljubitelji tog sporta u Hrvatskoj već godinama nisu imali ovako snažan tim komentatora', izjavio je misteriozni Stig koji je na konferenciju za novinare došao odjeven u crno trkače odijelo.

'Formula 1 je vrhunski sportski događaj kojeg ću s užitkom komentirati', kazao je popularni Neven Cvijanović, dugogodišnji profesionalac koji se okušao u svim segmentima medijskog posla.

'Kada sam čuo da ću ponovo raditi sa Stigom i Nevenom jednostavno nisam mogao odoljeti pozivu. Formula 1 ove će sezone na malim ekranima biti pravi hit, a čeka nas najdulja sezona u povijesti ovog natjecanja', rekao je Neven Novak, dugogodišnji novinar i komentator Formule 1.

Uz nova lica u kreatorovom timu za praćenje utrka Formule 1 i dalje ostaje atraktivna Renata Sopek koja se odlično snašla u ulogama promotorice i zaštitnog lica. Gledatelji će utrke Formule 1 i dalje moći pratiti preko regionalnig TV postaja, a u HD rezoluciji putem MaxTV-a i B.net-a. Kreator je ove sezone odlučio obogatiti studijske emisije te će biti organizirane brojne nagradne igre i popratna događanja kako bi se u Hrvatskoj još snažnije promovirale utrke Formule 1.

'Okupili smo kremu komentatora. Ove sezone praćenje utrka Formule 1 bit će na još višem nivou nego lani. Uvjeren sam kako ćemo s novim imenima privući još više simpatija gledatelja i povećati gledanost jednog od najjačih svjetskih sportskih događaja', rekao je direktor Kreator grupe Davorin Štetner, čija je tvrtka vlasnik prava na prijenos utrka Formule 1 do 2014. godine.

Na konferenciji za medije Štetner je predstavio i Kreator Racing Team čiji će cilj biti afirmiranje mladih hrvatskih vozača na domaćim i međunarodnim natjecanjima. Cilj momčadi je natjecati se u karting natjecanjima u Hrvatskoj te postupno plasirati vozače na inozemne staze. Uz karting – predstavljen je i jedini Hrvat u ovoj sezoni Formule – Kristijan Habulin koji će boje Kreatora braniti u talijanskoj seriji Formule Renault. Uz malo sreće Hrvatska jednog dana možda stvori vozača koji će konkurirati za najjače svjetske utrke.