RADILE ŠAKE NA LEDU

Neviđena tučnjava u Ledenoj u kojoj se mlatili i golmani!

06.03.2012 u 21:31

Bionic
Reading

Neviđena tučnjava u Ledenoj dvorani! Do kraja druge trećine prve polufinalne utakmice između Medveščaka i KAC-a bilo je 18 sekundi (pri rezultatu 3:0 za KAC) kad je izbila masovna tučnjava igrača u kojoj su sudjelovali i vratari obje momčadi!

Prva polufinalna utakmica Ebel lige između Medveščaka i KAC-a ostat će u sjećanju po masovnoj makljaži na ledu Doma sportova koja već dugo nije viđena. Igrači obje momčadi su potegli šake jedni na druge, a u tučnjavi su sudjelovali i golmani.

Tih 18 sekundi neće se nadoknaditi u trećoj, a treba reći kako su Austrijanci cijeli dotadašnji dio utakmice provocirali, to im je bila taktika, a nakon što su se našli u rezultatskom minusu, igračima Medveščaka popustili su živci pa su nasjeli na provokacije i nastao je kaos na ledu.

Zanimljivo, Austrijanci su se s leda povukli i prije nego što su suci označili prijevremeni kraj trećine.

'Treba sada sve smiriti, vidjeti koliko će igrača biti kažnjeno jer je koškanje nastavljeno i u tunelu prilikom izlaska s leda' otkrio je predsjednik Medveščaka Damir Gojanović nakon te trećine. Medveščak je treću trećinu počeo s dva igrača manje.

'Dosta čudno suđenje, a pogotovu je čudno da ti večer prije utakmice jave da ti je igrač (Geoff Waugh, nap. a.) suspendiran. Vraća se u četvrtak, to će nam biti veliki dobitak', istaknuo je nakon susreta trener Medveščaka Marty Raymond

No, dok se Waugh vraća u kadar, sigurno neće biti Franka Banhama, zbog tučnjave u Ledenoj, a treba vidjeti koga će još liga suspendirati. A kako je bilo na ledu Ledene dvorane najbolje svjedoči izgled Tomija Zanoškog nakon susreta, koji je s modricama i ogrebotinama po licu izgledao kao da je sudjelovao u borbi pasa, a ne kao da je došao s utakmice.