SPEKTAKL U ARENI

Sefo u Zagrebu: Cro Copu spremam nokaut

06.03.2012 u 13:02

Bionic
Reading

Ray Sefo, protivnik Mirka Filipovića u subotnjem Final Fightu, došao je u Zagreb pun optimizma uoči borbe

Bliži se borilački spektakl u zagrebačkoj Areni (subota). U glavnom meču večeri borit će se Mirko Filipović i Ray Sefo. Novozelanđanin je stigao u hrvatsku metropolu oko podneva (utorak).

'Spreman sam već sad za borbu, spremam se dva mjeseca. Za Mirka osjećam samo ljubav i poštovanje, ali kad počne borba, stvari se mijenjaju. Ići ću na nokaut jer isto on sprema i meni. Bit će 'bombi' u ringu i jamčim spektakl,' rekao je Sefo na Plesu.

Objasnio je da ni minute nije dvojio oko okršaja s Cro Copom.

'Ta se borba trebala dogoditi prije deset godina, a nije se dogodila. Kad su me svi pitali na Twitteru znam li da se Mirko bori, mislio sam da je on u mirovini i planirao sam nazvati Orsata Zovka, organizatora priredbe, kojeg znam 15 godina, jer sam bio siguran da će on znati o čemu se radi. Zovko me nazvao tjedan dana kasnije i pitao hoću li se boriti s Mirkom. Ja sam oduševljeno pristao i rekao: 'To! '

Je li problem što imate 41 godinu?

'Godine su samo broj, osjećam se kao da imam 26.'

Iz Los Angelesa putovao je na Australiju na UFC-ovu priredbu, na kojoj se u glavnoj borbi večeri bori njegov borac Martin Kampann, i odmah došao u Zagreb. Je li mu to problem?

'Da sam deset dana po aerodromima, bio bih spreman za borbu!'
Ne strahuje od 18.000 navijača koji će navijati protiv njega.

'Mirko se bori pred domaćom publikom, pritisak će biti na njemu jer će morati dati sve od sebe.'