POVRATAK U AUSTRALIJU

UFC-ov novi spektakl besplatno na MAXtv-u

29.02.2012 u 16:00

Bionic
Reading

U noći s petka na subotu, 3. ožujka, UFC se vraća u Australiju s odličnom priredbom UFC on FX 2 koju će predvoditi dva top velteraša u promociji – Thiago Alves i Martin Kampmann. Priredbu možete pogledati besplatno na Fight Channelu na svim platformama pa tako i na MaxTV-u na kanalu na 25. poziciji

Hrvatsku publiku će najviše zanimati dvoboj 'našeg' Australca, Anthonyja Perosha koji će snage odmjeriti s Kanađaninom Nickom Pennerom. Od kada je prešao u polutešku diviziju, Perosh je u najjačoj svjetskoj MMA promociji ubilježio dvije vrijedne pobjede, a eventualno treće slavlje u nizu bi ga vinulo u gornji dom ljestvice najboljih UFC-ovih boraca do 93 kilograma. Australsko-hrvatskom majstoru partera stoga treba novi kvalitetan nastup u dvoboju s UFC debitantom koji je u karijeri ubilježio tek jedan jedini poraz.

Osim dvoboja Alves Kampmann, koji će odlučivati o mogućem budućem izazivaču Carlosa Condita ili Georgesa St. Pierrea, publika u Allphones Areni u Sydneyju će vidjeti i povijesnu poluzavršnicu turnira koja bi trebala iznjedriti kandidate za titulu prvaka UFC-a u muha kategoriji.

Demetrious Johnson i Ian McCall, odnosno Joseph Benavidez i Yashuhiro Urushitani će odlučiti o finalistima turnira koji će se na nekom od narednih turnira boriti za prvog UFC prvaka u novoj kategoriji do 57 kilograma.

Glavni dio večeri 'popunit' će i okršaj u srednjoj kategoriji između Courta McGeeja i Constantinosa Philippoua. McGee je pobjednik 11. sezone The Ultimate Fightera i još uvijek je neporažen u američkoj promociji, no protiv Cipranina teških ruku će imati izuzetno težak zadatak. Philippou je u posljednjem nastupu na UFC-u 140 nokautirao Jareda Hammana i tako ubilježio drugu uzastopnu pobjedu.

Program iz Sydneyja počinje u 03:00h iza ponoći i možete ga uživo i besplatno pogledati na svim platformama Fight Channela pa tako i na MaxTv-u na kanalu na 25. poziciji.

Glavne borbe:
Thiago Alves vs. Martin Kampmann
Demetrious Johnson vs. Ian McCall
Joseph Benavidez vs. Yasuhiro Urushitani
Court McGee vs. Constantinos Philippou
Uvodne borbe:
Mackens Semerzier vs. Daniel Pineda
James Te Huna vs. Aaron Rosa
Andrew Craig vs. Kyle Noke
Jake Hecht vs. T.J. Waldburger
Anthony Perosh vs. Nick Penner
Cole Miller vs. Steven Siler