BROJ 1 MEĐU NAJAVLJIVAČIMA

Još jedna zvijezda na Cro Copovom spektaklu

27.02.2012 u 12:17

Bionic
Reading

Apsolutno najpoznatiji svjetski najavljivač u ringu, Michael Buffer, svoju je zaštidenu rečenicu 'Let's get ready to rumble!' izgovoriti i u zagrebačkoj Areni na Cro Cop Final Fight borilačkom spektaklu koji nam slijedi 10. ožujka

Zato što je iznimno tražen, Buffer pažljivo bira priredbe na kojima de se pojaviti pa se to uglavnom svodi samo na najveće boksačke spektakle na kojima se boksa za titulu prvaka svijeta.

Ipak, zbog poštovanja prema svemu što je u svojoj karijeri napravio Mirko Cro Cop Filipović, ali i zbog kvalitete same priredbe Cro Cop Final Fight, Buffer je pristao dodi u Zagreb i najaviti okršaj Filipović vs. Sefo.

Prema službenim podacima, vrijednost njegove zaštitne rečenice 'Let's get ready to rumble' se procjenjuje na 400 milijuna dolara, a sam Buffer kaže da ga ponude ispod nekoliko stotina tisuća dolara niti ne zanimaju.

Publika u Zagrebačkoj Areni imat će rijetku priliku uživo vidjeti ovog majstora svog posla.

Više informacija o priredbi Cro Cop Final Fight potražite na službenim stranicama (www.finalfight.hr), a karte možete i dalje kupiti na prodajnim mjestima Eventima (www.eventim.hr).

Buffer u akciji