KAKVA ŠTETA!

Gal Koren mora na brzinsku operaciju koljena

21.02.2012 u 12:21

Bionic
Reading

Mladog napadača Medveščaka čeka artroskopska operacija koljena i najmanje tri tjedna oporavka. Lako je moguće da ove sezone Korena više nećemo gledati u dresu 'medvjeda'

Mladi napadač Medveščaka Gal Koren u srijedu će biti podvrgnut artroskopskoj operaciji koljena u specijalnoj ortopedskoj bolnici Sv. Katarina u Zaboku. Naime, zbog pada, nakon sudara s protivničkim igračem u nedjeljnoj utakmici protiv Znojma, Koren je zadobio rupturu meniskusa desnog koljena.

Specijalističkim pregledom i konzultacijama te u dogovoru igrača i klupskog liječničkog tima, predvođenim dr. Igorom Borićem, odlučeno je da se svakako što prije provede ta pomalo rutinska operacija. Predviđeno vrijeme rehabilitacije igrača do povratka na led je oko tri tjedna od dana operacije.

Nažalost, operacija mladog Korena došla je u nezgodan trenutak i po njega i po klub. On je počeo dobivati sve veću minutažu u utakmicama i igrati zaista izvrsno, dok će klub na gotovo mjesec dana ostati bez hokejaša kojeg je Marty Raymond znao stavljati i u treću napadačku trojku.