LIJEPA GESTA

Bizarna ozljeda borca i UFC-ova humanost

17.02.2012 u 09:40

Bionic
Reading

MMA borac Sean Loeffler (29) trebao je debitirati u UFC-u 15. veljače, ali se ozlijedio na bizaran način neposredno uoči meča

Amerikanac je u karijeri u 30 mečeva upisao 25 pobjeda i pet poraza, a sada je trebao biti dio spektakla najmoćnije MMA organizacije na borilačkoj večeri UFC on Fuel. No njegov okršaj protiv Buddy Robertsa je bio otkazan.

Na zagrijavanju, prije nego što je trebao ući u oktogon, Sean je izvodio skokove, noga mu je propala u neku pukotinu, prevrnula se, a cijela svlačionice je čula kako je nešto puklo.

'Gležanj nije slomljen, ali šanse su 50-50 da izbjegnem operaciju. Sve ćemo znati nakon magnetske rezonance', rekao je Loeffler.

No on ne treba strahovati za svoju karijeru, jer su se u UFC-u prema njemu ponijeli na lijep način. Poručili su mu kako je i dalje UFC-ov borac te su mu isplatili i novac iako se nije borio. Isto tako je protivnik Buddy Roberts zaradio novac za nastup i bonus za pobjedu.

'Želim se zahvaliti Dani Whiteu, Joeu Silvi i ostalima u u UFC-u što su stali uz mene. Platili su me iako sam se ozlijedio. To jako cijenim i neću zaboraviti. I još nešto za navijače, vratit ću se bolji nego ikad i što je prije moguće', izjavio je Loefller.