ZA 78 SEKUNDI

Pogledajte novi sramotan poraz Boba Sappa

12.02.2012 u 09:09

Bionic
Reading

Bob Sapp (37) se vratio starim ružnim navikama – porazima. U Jakarti ga je već u prvoj rundi sredio brazilski borac Rolles Gracie (33)

Američki borac koji se predstavlja nadimkom The Beast (Zvijer) još jednom je u kavezu bio bespomoćan te je nastavio rasprodaju ugleda.

Sada ga je na turniru u Indoneziji (One FC 2) u 78 sekundi svladao majstor džiju-džice Rolles Gracie. Brazilac koji je 44 kilograma lakši od 159 kilograma teškog Sappa odmah ga je srušio na pod.

Udarao ga je, a Amerikanac nije nijednog trenutka pokušao uzvratiti, samo je čuvao glavu. Na kraju je sudac prekinuo to mučenje iako Sapp još nije bio u nokdaunu. No nije bilo smisla gledati kako glumi vreću za udaranje.

Tako se Sapp vratio starim navikama. U 2011. je u sedam mečeva (kickboxing i MMA) upisao isto toliko poraza, no u 2012. je u veljači napokon pobijedio u kickboxingu (Šveđanin Topfan Pirani). Nakon toga je pričao da je to njegov povratak, ali je sada Gracie pokazao da će Amerikanac i dalje biti onaj na kojem će mnogi popravljati statistiku.

Inače, Brazilcu je to bio šesti trijumf u sedam mečeva u MMA-u.

Sapp je bio nemoćan