UFC SPEKTAKL

Dos Santos: Dolazim da bih nokautirao Overeema!

10.02.2012 u 20:34

Bionic
Reading

Tijekom svibnja Junior dos Santos i Alistar Overeem ući će u kavez i odmjeriti snage. Već sad tu borbu mnogi najavljuju kao možda i jednu od najvećih u povijesti UFC-a

Junior dos Santos priprema se za veliki UFC spektakl koji će se krajem svibnja održati u Las Vegasu. Suparnik će biti Alistar Overeem, a borbu je preko svojeg Twitter profila potvrdio vlasnik UFC-a Lorenzo Fertitta.

Prvak teške kategorije Dos Santos dočekat će Nizozemca koji je priliku izborio u brzoj prosinačkoj pobjedi nad Brockom Lesnarom, a njihov susret predvodit će priredbu UFC 146 u slavnoj MGM Grand Garden Areni.

Najavu tog spektakla, koju ljubitelji slobodne borbe već smatraju jednom od najvećih u povijesti UFC-a, Dos Santos dao je u razgovoru za magazin Tatame:

'Očekivanja od te borbe su velika. Hvala Bogu, ali meni su se snovi već ostvarili i sad mi je želja držati pojas prvaka što dulje. Iza mene su teška vremena i samo želim uživati u ovom trenutku. Zaliječio sam povredu koljena, puno treniram i bit ću spreman za Overeema. Znam da neće biti lako, no preda mnom je vrijeme teških treninga, a to moram izdržati želim li ostvariti ambiciju da još dugo, dugo imam pojas prvaka teške kategorije.'

O suparniku je govorio biranim riječima.

'Overeem je jako težak i izuzetno snažan suparnik. Vidim ga kao veliki izazov. Mislim da neće tražiti borbu na parteru, no meni je svejedno, važno je da zadržim svježinu i brzinu. Vjerujem u sebe i svoje mogućnosti. Uostalom, mislim da je to jedna od ključnih činjenica za uspjeh: vjerovati u sebe. I zato već sad kažem, dolazim u Las Vegas da nokautiram Overeema. Tu nema popravnog, dolazim da ga nokautiram'.

Borba je na rasporedu 26. svibnja.