NA SVIM VRHOVIMA

Dominacija Dr. Časla na rang listama

10.02.2012 u 10:03

Bionic
Reading

Na domaćim stolnoteniskim rang listama, ističu dužnosnici Hrvatskog stolnoteniskog saveza na svojoj internetskoj stranici, nakon nešto više od polovice sezone vodeća mjesta u konkurenciji seniora i seniorki te juniora i juniorki zauzimaju članovi Dr. Časla

'Neigranje Zorana Primorca, Andreja Gaćine i Roka Tošića na domaćim turnirima najbolje je iskoristio Tomislav Kolarek, koji je na prvom mjestu seniorske rang liste, ali mu za vrat pušu stari lisci koji brane boje inozemnih klubova, Ivan Juzbašić i Tomislav Zubčić', priopćili su na internetskoj stranici HSS-a.

Na domaćim turnirima ne igraju ni seniorke Tamara Boroš, Cornelia Molnar i Tian Yuan. Vodeće na rang listi su Ivana Tubikanec i Lea Rakovac.

Luka Fučec vodeći je junior. Istodobno, vodeća juniorka je Lea Rakovac ispred Ivane Tubikanec, vodeće na seniorskoj rang listi.

'Prvi put u povijesti stolnog tenisa u Hrvatskoj igračice i igrači jednog kluba zauzeli su baš sva prva mjesta na seniorskim i juniorskim ženskim i muškim rang listama', oduševljeno je priopćio dr. Martin-Tino Časl, predsjednik zagrebačkog kluba Dr. Časl.

Vodeći kadet je Josip Mustapić iz Splita, ispred Velikogoričanina Martina Petrovića. Istodobno, vodeća kadetkinja je Dorina Srebrnjak iz Pule.