URED ZA SKIDANJE UROKA

Karlović: Unajmit ću vračaru ili potplatiti nekoga

03.02.2012 u 21:49

Bionic
Reading

Doskočica 'treća sreća' Ivi Karloviću u petak nije pomogla. Izgubio je i treći ogled s Mihailom Južnjijem i treći četvrtfinalni ogled Zagreb Indoorsa

Nakon gotovo tri sata borbe Južnji je slavio u sjajnom meču s konačnih 7:6(10), 3:6, 7:6(6) i tako zaustavio Ivu Karlovića u lovu na njegov prvi naslov u Hrvatskoj.

'Poraz nikada nije lako prihvatiti, pogotovo ne ovakav, ali objektivno sam igrao dobro. Posebno na taktičkom planu. Promašio sam dva ključna voleja u meču i to mi je odnijelo pobjedu u meču u kojem sam mogao pobijediti u sva tri seta. Mogao, ali nisam,' kaže Karlović nakon neugodnog poraza.

U Zagrebu kao da je uklet.

'Da, nikada nisam bio bliže polufinalu, ali opet ništa. Možda trebam angažirati neku vračaru da mi se popiški pred vratima prije meča. Ne znam, morat ću nešto smisliti. Ima vremena, još sam mlad, iduće godine ću potplatiti protivnika ako dođem do četvrtfinala,' dokazuje najviši tenisač svijeta da ne gubi smisao za humor kada mu se objektivno plače.

Najavio je da će se sada koncentrirati na polufinale parova (s Nijemcom Moserom igra protiv Dodiga i Pavića), te se osvrnuo na ogled s Japanom u Davis cupu idućeg tjedna.

'S Marinom u sastavu bi bilo lakše, ali i Dodig i ja smo u dobro formi i vjerujem da imamo dovoljno dobru momčad za slavlje u Japanu,' završava Ivo.