MEĐU ELITOM

Hrvatici Ani Rumih poziv za snowboard spektakl

26.01.2012 u 14:21

Bionic
Reading

Najbolja hrvatska snowboarderica i članica Burn Unitsa Ana Rumiha primila je direktnu pozivnicu za Burn Fire + Steal Rail Contest koji će se u sklopu važnog svjetskog snow natjecanja Air&Style održati u austrijskom Innsbrucku

Svoju kreativnu energiju na ovom natjecanju pokazat će ukupno 18 ridera kojima će zadatak biti izvesti što više trikova za bogatu novčanu nagradu. Direktna pozivnica za ovo događanje velika je čast te znak prepoznatog uspjeha za našu ridericu koja će se natjecati u pretežno muškoj konkurenciji.

Paralelno s finalom Air&Style-a na živopisnom Bergiesel stadionu, u Zagrebu će se u organizaciji Burn energetskog pića održati Sljeme Snow Impact. Najvećem okupljanju snowboardera u Hrvatskoj i prvom zagrebačkom natjecanju ridera iz regije cilj je istaknuti i nagraditi one najvještije, te približiti snowboarding široj populaciji.

Činovnička livada na Sljemenu 4. veljače postat će tako idealna lokacija za sve ljubitelje adrenalina i snijega, a uz Burn Rail Session Contest glavni organizator sprema besplatnu školu snowboardinga za sve posjetitelje s osiguranim instruktorima i osnovnom opremom, te popratni nagradni i glazbeni program uz CFSN DJ's. Za sve zainteresirane Brun je organizirao i besplatan prijevoz na relaciji Mihaljevac – Činovnička livada svaki puni sat, od početka događanja u 12h do završetka u 22h.

Početak veljače bit će tako obilježen ne samo hrvatskom predstavnicom na prestižnom svjetskom natjecanju, već i zagrebačkim snow spektaklom za koji su interes pokazali i mnogi rideri iz susjednih zemalja.

Snowboard spektakl